On som?

Es Pratet, és un centre de nova creació del municipi d’Eivissa. Es troba situat al barri de Can Misses, al sud-oest d’Eivissa, a les afores de la ciutat, concretament al carrer Des Cubells, al mig d’un solar condicionat com a pàrking alternatiu, i rodat per una carretera de circumval·lació de la ciutat.

Per tant el nucli on es troba l’escola és urbà amb serveis d’oci al costat (multicines i cafeteries), supermercats i comerços. Als voltants del centre també trobem l’edifici del Diario de Ibiza, les instal.lacions de la policía nacional, les instal.lacions esportives municipals de Can Misses i del camp de fútbol de Can Cantó, així com l’hospital de referència de la ciutat: hospital Can Misses.

A la zona hi trobem altres centres educatius, dos de titularitat pública, el CEIP Can Cantó i el CEIP Can Misses, i un de titularitat privada, el Mestral. També trobem un Centre d’Educació Infantil del primer cicle, l’Escoleta de Can Cantó.

La seva ubicació, en un barri perifèric de la ciutat, al mig d’un gran pàrking i al devora d’una carretera de circumval·lació fa que trobem alguns inconvenients alhora de viure aquesta inclusió al barri, ja que no disposa de serveis com biblioteca municipal, parc infantil, museus,etc.

Can Misses és un barri que ha anat creixent molt en els darrers anys amb moltes petites urbanitzacions d’un nivell adquisitiu mitjà-alt. La seva ubicació, en un barri perifèric de la ciutat, al mig d’un gran pàrking i al devora d’una carretera de circumval·lació fa que trobem alguns inconvenients alhora de viure aquesta inclusió al barri, ja que no disposa de serveis com biblioteca municipal, parc infantil, museus,etc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada